toegang tot module 1 van e-learning 'Auditstrategie in 3 stappen'

Auditstrategie in 3 stappen

Gaaf dat je toegang wilt tot module 1 van onze e-learning 'Auditstrategie in 3 stappen'. Laat hieronder je gegevens achter en Bouwgenie zal de toegang voor je regelen. Na de demo periode neemt Fabian de Jong van Bouwgenie contact met je op om je ervaring te bespreken en -indien gewenst- een voorstel te maken. Veel plezier en ik hoor graag wat jij vindt!

 

Laat je ons weten wie je bent?

 

Wil je meer weten over de e-learning 'Auditstrategie in drie stappen'?

In deze e-learning leer ik je wat een Audit is en hoe je in 3 stappen een Audit opzet voor jouw UAV-GC project. Wanneer je de e-learning hebt afgerond, heb je een transitie doorgemaakt in de toepassing van Audits. Je bent je bewust van de mogelijkheden en kansen die een Audit biedt, de uitvoering van het Werk is voorspelbaarder en je gaat minder controleren en meer sturen op risico’s. 

 

Testimonials

 • “Grip op mijn projecten”

  Het persoonlijke contact met en door Louis, en de no-nonsens benadering.
  Het in praktijk brengen van SCB door “leren door te doen” en (open deur:) wanneer je gemotiveerd bent en ervoor openstaat, leer je het meest.

  Wim Noordhoff Contractmanager Gemeente Amersfoort
 • “Ik werk effectiever en heb meer grip op mijn project”

  Het werken met een coach maakt mij bewust van mijn handelen bij het aansturen van mijn projecten, hierdoor werk ik effectiever. Louis helpt me de juiste vragen te stellen en werk te delegeren, zodat ik meer aandacht heb voor de grote projectrisico's

  Jelle Jonker Projectleider Realisatie Havensteder
 • Gemiddelde beoordeling
  9 0

  Dit zeggen deelnemers over mij

Pick my brain