Over mij

 

 

Als coach

Met de ervaring van meer dan 25 projecten in mijn rugzak help ik je je met het "hoe" als het aankomt op contractmanagement in de verschillende fases van het project (opstellen contractdocumenten, aanbesteding en SCB). Hierbij streef ik naar eenvoud, zodat het te doorlopen proces en jouw project zo eenvoudig en dus overzichtelijk mogelijk voor je wordt. Hierdoor kun je jouw project(en) overzien, wat zorgt voor overzicht, rust en de aandacht voor de juiste zaken.

Ik daag je uit helder te krijgen waarom je bepaalde eisen stelt en maak je daarmee bewust van je handelen. 
Tevens sparren we op inhoud, waarbij het uitgangspunt is dat jij het werk doet.

 

Als mens

Waar doe ik het allemaal voor? Dat heeft te maken met mijn ambitie en die ambitie luidt: Het terugdringen van armoede in Nederland. Het gaat me echt aan het hart dat er in dit welvarende land nog zoveel mensen in armoede leven. 

Wellicht dat je niet direct de link ziet tussen mijn professie en mijn ambitie, dus laat me je het uitleggen.
Ik wil mijn steentje bijdragen aan het terugdringen van armoede en dat wil ik op twee manieren doen, te weten:

i. Door in mijn professie andere vaardigheden bij te brengen die als resultaat hebben dat de totale kosten van overheidsprojecten teruggedrongen kunnen worden, waardoor er geld overblijft, wat geïnvesteerd kan worden in het terugdringen van de armoede.

ii. Persoonlijk door de tijd die ik overhoud te investeren in het terugdringen van armoede op lokaal niveau. Hierbij hanteer ik het principe: “Give a man a fish and he will eat for a day. Teach a man how to fish and you feed him for a lifetime”. 

 

Podcast SHRTCT series

Podcast SHRTCT Business podcast van Mark Keultjes

Onlangs was ik te gast in de Podcast SHRTCT Business podcast van Mark Keultjes. Er werd gesproken over het managen van saaie projecten. Om Mark te quoten: “Omdat we wel van verrassingen houden, maar niet als ze onverwachts komen”. Luister op Spotify naar het gesprek!

 

Pick my brain