Ons uitgebreide trainingsaanbod

Trainingen gericht op UAV-gc en ....

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas eu ante nec lectus posuere dapibus. Nulla facilisi. Duis ac diam lobortis, scelerisque enim vel, feugiat ex.

Basiscursus UAV-GC

De cursus leert je hoe UAV-GC ontstaan is en wat de basisingrediënten zijn voor het goed toepassen van geïntegreerde contracten. Je duikt in de grondbeginselen van contractbeheersing, zowel in de ontwerpfase als de uitvoering van projecten. Belangrijke aspecten waar we dieper op ingaan zijn onder andere de opbouw van het contract en risicomanagement. Andere vragen die de training behandelt: hoe liggen verantwoordelijkheden van de opdrachtgever en -nemer, welke spelregels zijn er?

 

Basiscursus SCB

Hoe zet je SCB écht effectief in? Centraal staat de beheersing van contracten op basis van risico’s. We gaan in op het kwaliteitssysteem en de borging van kwaliteit van de opdrachtnemer. Hoe koppel je Systeemgerichte Contractbeheersing met de UAV-GC? En hoe verloopt idealiter de communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer? Deze training gaat een slag dieper dan andere trainingen.

 

E-learning 'Auditstrategie in drie stappen'

In deze e-learning leer ik je wat een Audit is en hoe je in 3 stappen een Audit opzet voor jouw UAV-GC project. Wanneer je de e-learning hebt afgerond, heb je een transitie doorgemaakt in de toepassing van Audits. Je bent je bewust van de mogelijkheden en kansen die een Audit biedt, de uitvoering van het Werk is voorspelbaarder en je gaat minder controleren en meer sturen op risico’s. 

 

Testimonials

 • “Grip op mijn projecten”

  Het persoonlijke contact met en door Louis, en de no-nonsens benadering.
  Het in praktijk brengen van SCB door “leren door te doen” en (open deur:) wanneer je gemotiveerd bent en ervoor openstaat, leer je het meest.

  Wim Noordhoff Contractmanager Gemeente Amersfoort
 • “Ik werk effectiever en heb meer grip op mijn project”

  Het werken met een coach maakt mij bewust van mijn handelen bij het aansturen van mijn projecten, hierdoor werk ik effectiever. Louis helpt me de juiste vragen te stellen en werk te delegeren, zodat ik meer aandacht heb voor de grote projectrisico's

  Jelle Jonker Projectleider Realisatie Havensteder
 • Gemiddelde beoordeling
  9 0

  Dit zeggen deelnemers over mij

Pick my brain